Kontaktinfo

​​Strandåkra Abbekås

Adress: Örmölla 258 27453 Skivarp

Mobil: 0705-47 54 06

E-Mail: strandakra@abbekas.se

Semesterlägenhet 1

Hertahus semesterlägenheter med havsutsikt och hållbarhetstänk är belägen på Skånes sydkust strax väster om Abbekås. Lån av cyklar till vuxna och sparkcyklar till barnen ingår i vistelsen. Närhet till fiske, golf och härliga bad, 600 m till stranden med egen grillplats, 2 km till Mossbystrands milslånga sandstrand samt 3 km till Skateholm/ Beddinges badplats, ca 2 km till Abbekås Golfbana.  Närmsta affär finns i Skivarp.  I Abbekås finns en restaurang med inriktning smörrebröd, en golfrestaurang inkl. pizza och ett sommarcafe.  I Mossby finns ett spahotel med cafe och restaurang samt en säsongsöppen lunch-kiosk inklusive taimat. 

 Är Ni intresserade av vad som händer på och runt en gård på Sydkusten är Ni välkomna att promenera den ca 400 m långa markvägen till gården Strandåkra.

Under lågsäsong anordnas renodlade veckolånga vandringssemestrar inkl. vandringslitteratur och egenodlade grönsaker. Läs mer under fliken Hertahus. 


Lägenheten blev färdigställd i juni 2008 och har 2 rum. På ovanvåningen finns ett sovrum med dubbelsäng samt en junior-säng och en barn-säng. På nedre våningen finns allrum med soffa, soffbord, TV, Wifi och fullt utrustad köksavdelning med spis, micro, diskmaskin, kyl/frys, kaffebryggare, blender mm. samt husgeråd. Dusch/Wc. Separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Terass med trädgårdsmöbler och grill. Rökning ej tillåten inomhus. Husdjur är tillåtet.